Kuru fasulyede, tostta ve omletlerde kullanılan kayseri sucuk iştahı kabartmaktadır. Farklı soslar ile zenginleştirilen baton sucuk, başlangıç tabaklarında yer almaktadır. Helal sertifikasına sahip olan uzun baton sucuk, günün her öğününde tüketilmektedir. Doğal yollar ile fermente edilen uzun baton sucuk, kendine özgü koku ve lezzete sahip olmaktadır. Bireysel veya toplu uzun baton sucuk siparişi verilmektedir.
Başyazıcı uzun baton sucuk, pratik bir şekilde hazırlanmaktadır. Baton formundan dolayı kolay bir şekilde dilimlenmektedir. Kaliteli baharat ve et kullanarak hazırlanan uzun baton sucuk, hak edilen lezzet ile tanıştırmaktadır. Kahvaltıların yanı sıra bütün öğünlerin vazgeçilmezi olan başyazıcı uzun baton sucuk fermantasyon yöntemi ile üretilmektedir. Müthiş tadı ile sofraları şenlendiren uzun baton sucuk, kolayca kesilmektedir.
Organik ürünlerden yapılan parmak sucuk ürünlerimiz, dengeli yağ oranına sahip olmaktadır. Hiçbir katkı maddesi içermeyen kayseri sucuk ürünlerimiz özel baharat çeşnileri ile de aroma olarak tatlandırılmaktadır. Bunun yanında üretim ortamları ve yöntemleri de son derece sağlıklı ve hijyenik olmaktadır.
Herhangi bir koruyucu ya da alerjin içermeyen ürünlerimiz, doğal ortamlarda kaliteli ürünler kullanılarak satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda el değmeden yapılan özel paketleme teknikleri ile de son derece sağlıklı ve hijyenik kayseri sucuk kalitesini, tüketicilerimize sunmaktayız.
Sofraların en çok aranan lezzeti olan fıstıklı ve kaşarlı goden sucuk en kaliteli etlerden en doğal üretim yöntemleri ile özenli ve titiz bir şekilde üretilmektedir. En temiz ortamlarda ve en sağlıklı etler ile üretilen kayseri sucuk ürünlerimiz, sofraların vazgeçilmez lezzeti haline gelmiştir.
Herhangi bir koruyucu ya da alerjin içermeyen ürünlerimiz, doğal ortamlarda kaliteli ürünler kullanılarak satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda el değmeden yapılan özel paketleme teknikleri ile de son derece sağlıklı ve hijyenik kayseri sucuk kalitesini, tüketicilerimize sunmaktayız.